Livrare

Asiguram expeditia comenzilor prin curier rapid pe tot teritoriul Romaniei, fara a percepe km suplimentari. Livrarea se realizeaza direct la adresa indicata in momentul plasarii comenzii.


Livrarea se realizeaza in termen de 1-2 zile lucratoare, din momentul in care ati fost contactat pentru confirmare telefonica de un operator al magazinului nostru.


CAT COSTA LIVRAREA?

- pentru comenzi mai MICI de 400 lei costul livrarii este de 17 lei.

- pentru comenzi mai MARI de 400 lei livrarea este GRATUITA.


Livrarile se efectueaza de Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 20:00

Inainte de a ajunge la adresa dvs. curierul va suna pentru a se asigura ca este cineva la adresa care poate prelua coletul.

In cazul in care nu puteti raspunde la telefon, curierul nu vine la adresa mentionata in comanda.


LIVRATI SI IN STRAINATATE?

Momentan NU livram in afara tarii deoarece costurile de transport sunt foarte mari. 

Singura optiune pentru persoanele aflate in strainatate este de a plasa o comanda cu livrare si plata la o adresa din Romania a unei cunostinte care mai apoi sa va trimita coletul prin firmele de autocare.
NOU: Ridicare personala a produselor de la sediul nostru.

Incepand cu data de 19 iunie 2017 puteti opta pentru ridicarea personala a produselor de la sediul nostru din soseaua Morarilor nr.1 sector 2 Bucuresti, cladirea C8, parter. 

Program: Luni - Vineri 10:00-18:00

ATENTIE: Puteti veni sa ridicati produsele comandate online doar dupa ce ati fost instiintati prin telefon sau email ca produsele dvs. sunt pregatite pentru predare.

Momentan plata la sediul nostru se face doar numerar in lei. In momentul platii vi se elibereaza bonul fiscal aferent comenzii dvs.

Pentru comenzile ridicate la punctul nostru de lucru termenul de RETUR este de 24 ore din momentul ridicarii produselor, in baza bonului fiscal primit.

Suntem aici, te putem ajuta?