Datorita perioadei aglomerate livrarea comenzilor se face intre 2 si 7 zile lucratoare. Va multumim pentru intelegere!

Returnări

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.
Legislatia romaneasca (O.G.34/2014, art.9, alin.1) prevede: consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.
Clientii nostri pot returna produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului in virtutea art.14 alin.2 din O.G.34/2014. 

PAȘII DE URMAT PENTRU A FACE UN RETUR:


- puteti returna o comanda indiferent de motivul dvs. doar daca produsele nu au fost spalate sau folosite in termen de 14 zile de la primirea comenzii. 

- returul va fi trimis doar prin firme de curierat la adresa str.Zorilor nr.52A, Fundeni, Ilfov, la destinatar veti trece Cumparamisim - Lenjerii de pat, iar numar de contact 031.433.65.00

(NU TRIMITETI RETURURI PRIN POSTA ROMANA pentru ca nu suntem notificati cand ajung acestea la Posta si nu le putem ridica, de aceea riscati sa le primiti inapoi).

- taxa de retur va fi suportata de dvs. conform O.G 130/2000, Cap.II, Art.7 (1) noi urmand sa va inapoiem intreaga suma care ati achitat-o in momentul in care ati primit comanda.

- banii vor fi returnati intr-un cont IBAN (in termen legal de maxim 14 zile de la primirea returului de catre noi). Rambursarea contravalorii unei comenzi se efectueaza numai prin transfer bancar in contul care ne este transmis de catre client, conform politicii financiare ale CumparaMisim.ro pentru a efectua si demonstra legal si cu usurinta restituirea banilor.

- pentru a returna un produs ne puteti suna la numarul 031.433.6500 de Luni pana Vineri intre orele 10:00-18:00 sau completati formularul de mai jos:


Informaţii despre comandă

Captcha
Am citit și sunt de acord cu Termenii si conditiile
Suntem aici, te putem ajuta?