CATALOG
Cosul tau

Husa pat impermeabila matlasata, 160x200cm, Alba

Descriere

Protecție Matlasată și Impermeabilă: Îmbinând Confortul cu Funcționalitatea


În lumea modernă, în care ritmul vieții este mereu în creștere, iar nevoia de confort și protecție este o prioritate, protecția matlasată și impermeabilă devine o necesitate esențială. Acest produs ingenios îmbină în mod armonios confortul și funcționalitatea pentru a asigura un mediu de odihnă optim, protejând în același timp împotriva factorilor externi.


Confortul Matlasării:

  • Straturi de Amortizare: Protecția matlasată este alcătuită din straturi multiple de materiale care oferă un suport moale și plăcut în timpul somnului.
  • Reglare a Temperaturii: Materialul matlasat este proiectat pentru a regla temperatura corpului, menținând o climă optimă pentru somn confortabil, indiferent de condițiile externe.
 • Impermeabilitatea Avansată:
  • Bariera împotriva Lichidelor: O caracteristică esențială este capacitatea de a respinge lichidele, protejând astfel salteaua împotriva pătrunderii accidentale a apei, băuturilor sau oricărui alt lichid.
  • Prevenirea Acarienilor și Microorganismelor: Impermeabilitatea nu se limitează doar la lichide; acest strat de protecție contribuie și la prevenirea dezvoltării acarienilor și a altor microorganisme dăunătoare.
 • Durabilitatea și Ușurința În Întreținere:
  • Rezistența la Uzură: Materialele de calitate superioară asigură o durată lungă de viață și rezistență la uzură și deteriorare.
  • Ușurința În Întreținere: Protecția matlasată și impermeabilă este ușor de curățat, necesitând doar o ștergere rapidă pentru a păstra igiena și prospețimea.


 • Versatilitate și Adaptabilitate:

- Utilizare în Diverse Medii: De la dormitoarele casnice până la spațiile de cazare temporară sau camping, acest produs este versatil și potrivit pentru diverse medii de utilizare.

 • - Concluzie: Protecția matlasată și impermeabilă reprezintă o inovație semnificativă în domeniul confortului și protecției pentru somn. Cu o combinație perfectă între confortul matlasării și eficacitatea impermeabilității, acest produs este indispensabil pentru cei care caută o soluție completă pentru un somn odihnitor și protejat. Optând pentru această protecție, investiți într-o odihnă de calitate și în prelungirea duratei de viață a matraselor.

 • Intretinere si utilizare:

- nu necesită călcare

- se spală manual sau în mașina de spălat la temperatura maximă de 40°C

- rezistenta la spalari repetate

Cum comand?

Pentru a plasa comanda online trebuie sa urmati pasii:

1. adauga in cosul de cumparaturi produsele dorite apasand butonul "Adauga in cos" din lista de produse, sau din pagina produsului dorit.

2. apasa butonul verde "Spre finalizare"

3. completati datele pentru livrarea comenzii si apasati butonul "Trimite comanda"

De restul ne ocupam noi, te vom suna pentru a confirma comanda apoi va pleca prin curier rapid.

Opinii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Imagine Actiune
Adauga imagine