CATALOG
Cosul tau

Cutie cu 2kg nisip kinetic roz

Descriere

Kinetic Sand in a Box 2 kg cu matrițe și cutie de nisip


Acest set de nisip cinetic este modalitatea perfectă de a crea o distracție uimitoare care stimulează imaginația și vă permite să creați diferite forme. Iată care sunt principalele caracteristici ale acestui set:


Nisip kinetic


Setul conține 2 kg de nisip kinetic, care este plăcut la atingere și ușor de modelat. Este un nisip netoxic care constă în 98% nisip și 2% magie, ceea ce îl face materialul perfect pentru jocul creativ.


Matrițe


Setul conține 16 matrițe din plastic care vă permit să creați o varietate de forme și modele din nisip. Matrițele sunt ușor de utilizat și adaugă elemente de structură din beton creațiilor tale.


Pompă


Este inclusă o pompă pentru a ajuta la umflarea cutiei de nisip, ceea ce este ideal pentru a crea diferite scenarii de joacă.


Cutie de nisip gonflabilă


Setul include, de asemenea, o cutie de nisip gonflabilă de 56 x 40 cm, care este o completare excelentă pentru jocul tău cu nisip cinetic.


Ușor de curățat


Nisipul kinetic nu se lipește de mâini, nu se usucă și nu se întărește, ceea ce îl face ușor de curățat după timpul de joacă. Se poate spăla ușor cu apă.


Modelare și creativitate


Nisipul cinetic încurajează crearea de forme și modele diferite, ceea ce îmbunătățește abilitățile creative și expresive ale copilului.


Simțul tactil și integrarea senzorială


Joaca cu nisipul cinetic stimulează simțul tactil al copilului, ceea ce influențează integrarea senzorială și dezvoltă capacitatea copilului de a simți și înțelege stimulii oferiți de simțuri.


Setul oferă ore întregi de joacă creativă și poate fi folosit atât acasă, cât și în grădiniță sau în sala de terapie ocupațională. Conținutul setului este ambalat într-o cutie practică care măsoară 25 x 18 x 11 cm. Este o modalitate excelentă de a dezvolta imaginația și abilitățile manuale ale copilului dumneavoastră.


Cum comand?

Pentru a plasa comanda online trebuie sa urmati pasii:

1. adauga in cosul de cumparaturi produsele dorite apasand butonul "Adauga in cos" din lista de produse, sau din pagina produsului dorit.

2. apasa butonul verde "Spre finalizare"

3. completati datele pentru livrarea comenzii si apasati butonul "Trimite comanda"

De restul ne ocupam noi, te vom suna pentru a confirma comanda apoi va pleca prin curier rapid.

Opinii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Imagine Actiune
Adauga imagine