CATALOG
Cosul tau

Rola de folie metalica ,negru 1,52x30m

Descriere

Rolă de folie metalică ,negru 1,52x30m

NOTĂ! Prin achiziționarea acestui produs veți primi o rolă de 1.52X30M.


Aveți chef să vă personalizați interiorul mașinii? Sau poate nu doar interiorul?
Și nu doar mașina ta?

Aveți un pervaz zgâriat sau o piesă de mobilier zgâriată?

Avem soluția la problemele dumneavoastră.

Folia noastră de furnir termoplastic în negru periat este un produs decorativ. Aceasta va da obiectelor dvs. un aspect proaspăt - le va da viață! Este perfect pentru a ieși în evidență din mulțime și pentru a ieși din tiparele obișnuite. Folia noastră de furnir este materialul ideal pentru mascarea ieftină a deteriorărilor și a altor imperfecțiuni.

Fie că doriți să vă aranjați mașina sau să dați un stil unic mobilierului și interioarelor casei, folia DETAILED este ideală. Folia are un model de periere clar, tactil. Acesta va ascunde orice imperfecțiune, ascunzând zgârieturile, loviturile și decolorările. Obiectul înfășurat va căpăta un aspect brut, conferind o atmosferă unică mediului înconjurător.


1. proprietățile peliculei:

 • autoadezive - folia are un adeziv special cu canale, care facilitează lipirea și reduce la minimum riscul apariției bulelor de aer; folia este ușor de instalat, în special pe suprafețe plane și uniforme.

 • ușor de retușat - poate că vă gândiți: "dacă nu lipesc filmul cum trebuie?". Relaxează-te! Puteți chiar să obțineți întreaga putere a filmului în câteva minute de la prima fixare. În faza inițială, adezivul se "leagă" încă slab, ceea ce vă permite să vă corectați ușor greșeala.

 • îndepărtare fără probleme - filmul poate fi îndepărtat cu ușurință cu ajutorul aerului cald; nu rămân reziduuri de adeziv.

 • flexibil și termoplastic - folia poate fi tăiată în cele mai diverse forme. Pur și simplu aplicați căldură, ceea ce îi crește plasticitatea

 • ușor de tăiat - folia are linii uniform distanțate în interior pentru o tăiere ușoară la dimensiune.

 • rezistent rezistent la abraziune, detergenți și chiar la ulei și grăsime

 • ușor de curățat - pur și simplu ștergeți cu o cârpă umedă


2. instrucțiuni de instalare

Unelte utile pentru montarea foliei: degresant de suprafețe, foarfecă, uscător de păr și racletă. (articolele nu sunt incluse)

NOTĂ! Dacă doriți să folosiți un pistol termic, nu uitați să păstrați distanța corectă. Același lucru este valabil și pentru uscătorul de păr. O temperatură prea ridicată poate face ca furnirul să devină lipicios.

1) Pregătirea foliei - folia are pe partea sa interioară linii uniform distanțate. Pe baza acestora, tăiați cu foarfeca bucata potrivită. ATENȚIE: Se recomandă să se lase 2-3 cm pentru înfășurarea foliei sub elementul care urmează să fie înfășurat.

2) Pregătirea suprafeței - zona în care va fi aplicată folia trebuie să fie bine degresată și ștearsă. Acesta trebuie să fie curat și uscat.

3) Montarea foliei - aplicați folia prin desprinderea treptată a hârtiei de protecție. Pentru suprafețe plane, apăsați cu ajutorul unei raclete. Cu toate acestea, dacă întâlniți forme curbe sau neuniforme, încălziți folia folosind un pistol termic, de exemplu. Pelicula va deveni maleabilă și, cu puțină răbdare și precizie, va permite să se adapteze la suprafața care urmează să fie învelită.

4) Eliminarea bulelor - adezivul pentru canale minimizează riscul apariției bulelor de aer. Cu toate acestea, în cazul în care apar, neteziți pelicula din interior spre exterior - puteți face acest lucru cu o racletă.

5) După instalare, filmul nu necesită fixare termică.


3. utilizarea foliei

Folia este recomandată în primul rând pentru utilizare în interior. Poate fi folosit și în aer liber.

Cele mai frecvente utilizări ale filmului sunt:

 • reglajul vizual al unei mașini

 • reîmprospătarea aspectului unui laptop, al unui pervaz, al unui telefon, al unei biciclete

 • mascarea deteriorărilor și a altor imperfecțiuni

Atenție! Există locuri și obiecte pe care nu este recomandabil să se lipească folia:

 • nu se lipesc de piesele mobile, de exemplu balamalele ușilor, deoarece folia se poate desprinde.

 • nu lipiți pe suprafețe fierbinți, de exemplu țevi de eșapament, lămpi, uși de cuptoare etc., deoarece pelicula se poate arde.


4. Specificații

Tipul de film - RUGINIT

Culoare: Negru

Grosime - 155 microni

Dimensiunile rolei - 1.52x30m

Lipici ductil da

Extern: da

Termoplastic: da

Rezistent la apă: da

Temperatura de utilizare - de la -40°Cla +80°C


NOTĂ! La achiziționarea acestui produs veți primi o rolă de 1,52x30m.Livrarea pentru acest produs se face intre 3-10 zile lucratoare.

Cum comand?

Pentru a plasa comanda online trebuie sa urmati pasii:

1. adauga in cosul de cumparaturi produsele dorite apasand butonul "Adauga in cos" din lista de produse, sau din pagina produsului dorit.

2. apasa butonul verde "Spre finalizare"

3. completati datele pentru livrarea comenzii si apasati butonul "Trimite comanda"

De restul ne ocupam noi, te vom suna pentru a confirma comanda apoi va pleca prin curier rapid.

Opinii

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Imagine Actiune
Adauga imagine